Orfűi táborunk

Csapatunk július 23. és 30. között Orfűn táborozott a Szentlőrinci Önkormányzat Barátság kulcsosházában. A sárkány mítosz nyomában címmel rendezett táborozás tervezésében, előkészítésében és lebonyolításában számos önkéntes közreműködött, közülük háromnak a részvételét a MOL Új Európa Alapítvány KÖSZ! programja támogatta. A táborozás lebonyolításához további segítséget nyújtott a Fáy András Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Szülői Munkaközössége, Pintér Zoltán és Zoltánné, Marsai Jánosné, Tóth Ferencné- Segítségüket köszönjük. Külön elismerés és köszönet illeti Mátyás Anita szakszerű és rutinos táborvezetői munkáját, ami lehetővé tette a táborozás zökkenőmentes lebonyolítását.

A táborozás hét napja kitűnő hangulatban telt el, amiben persze komoly szerepe volt a többnyire a programnak megfelelő időjárásnak. Talán csak az orfűi és a városismereti versennyel egybekötött pécsi portya napján volt melegebb a kelleténél, de azután mindig lehűthettük magunkat az orfűi tóban, ill. az Aquaparkban.

Átsétáltunk Abaligetre, ahol megnéztük a barlangot és a Denevér Múzeumot is, volt akadályverseny, több vetélkedő, éjszakai számháború és bátorságpróba, szalonnasütés, tábori olimpia, és persze nyitó és záró tábortűz is, amit fergeteges hangulatú búcsúest követett.

A táborozás sikeréhez nagyban hozzájárult a gyönyörű fekvésű és remek adottságú táborhely, valamint a Fény Kft. margitmajori konyhája által szállított kitűnő ebéd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük