Járőrverseny a pákozdi csata évfordulóján

Lám, nem kell mindig hinni a meteorológusoknak! Szeptember 29-én ugyanis – a borús előrejelzések ellenére – igazi kellemes, járőrversenynek való idő köszöntött ránk. Hiánytalanul össze is gyűlt az előre nevezett hét csapat a szökőkútnál, ahonnan közösen mentünk az indítóállomáshoz az Akácfasor utca végére, ahol Mátyás Anita várt bennünket. Az ifik persze már korábban elindultak, hogy kialakítsák a Venczel Zoli által kitalált pályát.

Miután a versenyző csapatok teljesítették a feladatokat (többnyire igen jól!) az utolsó állomástól ismét együtt indultunk a vadászház felé, ahol Anita, Pizsi és Zsófi már pucolták a krumplit. (A vadászház használatának lehetőségét még tavasszal felajánlották, amikor segítettünk a vadásztársaságnak a külterületi szemétszedésben.)

A délelőtt hátralevő része focival, famászással, légpuska lövészettel telt. Mire megfőtt a paprikás krumpli, már mindenki farkaséhes volt. Mivel ekkorra már gyülekeztek a fellegek, sőt talán három csepp eső is esett, ezért az ebédet – ami mindenkinek nagyon ízlett – a vadászházban költöttük el. Mire végeztünk, ismét kisütött a napocska, és eredményhirdetés után kezdődhetett a várva várt számháború, majd következett a meglepetés: Pizsi és Soma anyukája érkezett temérdek frissen készült palacsintával, ami – bármilyen meglepő is – egy szálig elfogyott. Köszönjük Edina néninek a palacsintát, a vadásztársaságnak pedig a lehetőséget és a nagyszerű körülményeket!

A járőrverseny végeredménye:

1. Vera és Eszter (Angyal Vera és Pataki Eszter)
2. Csipet csapat (Marsai Kata, Pásztor Hanga, Wasylkovicz Kincső)
3. Villámsólyom (Pataki Szabolcs, Tóth Máté László)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük