Január 28-29-30-án öten képviselték csapatunkat az Úttörők Pest Megyei Társulása hagyományos csillebérci vezetőképző összejövetelén: Brecsok Blanka, Pellei Vanda, Varró Dóri és Réka, Mátyás Anita, valamint Révész Gyuri bácsi.

A péntek estétől vasárnap délig tartó összejövetelen volt minden: csapatépítő játékok, utazás Meseországba, szánkózás, hótorony építés, tájékozódás GPS-szel, tánc, Ti és Mi vetélkedő, esti akadályverseny, éneklés (Várhelyi Miki bácsi gitárkíséretével). A rendezvényre érkezett gyerekek és ifik már az első este vegyes csapatokat alkottak, és a továbbiakban minden programon ezekkel a csapatokkal szerepeltek.

A gombaiakon kívül tárnoki, szigetszentmiklósi, délegyházi pajtások vettek részt a rendezvényen, amelyen valószínűleg mindenki jól érezte magát. A mieink bizonyosan, mert amikor vasárnap ebéd után elindultunk hazafelé, a lányok azt kérdezték: mikor jövünk legközelebb – amiben persze szerepet játszhatott az is, hogy eredményes szereplésük miatt valamennyien nyeremény-ajándékkal (füzet-tartó, csoki) térhettek haza. (Vandáék csapata lett az első, Blankáéké a második a csapatversenyben.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük