MIRE JÓ A TAGDÍJ?

Úttörőcsapatunkban jelenleg 300 Ft az éves tagdíj. 2012-ben az éves tagdíjbevételünk 13000Ft volt. Ahhoz, hogy eldöntsük, ez sok vagy kevés, tudnunk kell, hogy ugyanebben az évben például a gyermeknapra 67351Ft-ot, a Ki mit tud?-ra 109115Ft-ot költöttünk, a táborozás költségei pedig 155115Ft-tal haladták meg a befizetett összeget. E mellett persze volt még sok más rendezvényünk, és persze a honlap fenntartása, a nyomtatás vagy a szervezés költségei még tovább növelik kiadásainkat.

Ezért is fontos, hogy minden tagunk befizesse az éves tagdíjat, no meg persze azért is, hogy jelezze: hozzánk tartozik, meg akarja kapni a hírlevelet, a szórólapokat, szeretné, ha kikérnénk a véleményét.

EGY SZÁZALÉK

Amint a fentiekből is látható, a tagdíj bizony kiadásaink töredékét sem fedezi. A felnőttek viszont jelentős segítséget tudnak nyújtani abban, hogy több és színvonalasabb rendezvényt szervezzünk, hiszen ők eldönthetik, hogy milyen szervezet javára ajánlják fel személyi jövedelemadójuk egy százalékát. Kérünk, hogy te is szólj szüleidnek, rokonaidnak, felnőtt barátaidnak, hogy ezt az egy százalékot csapatunk javára ajánlják fel. Ehhez csak a csapat adószámát kell a rendelkező nyilatkozatra ráírni, vagyis ezt:

18662261-1-13

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük