Tisztelt Adózó Állampolgár!

Önnek ez évben is el kell döntenie, hogy személyi jövedelemadója 1%-ával milyen közcélt (múzeumot, színházat, civil szervezetet, stb.) kíván támogatni.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az elmúlt évben is számos állampolgár tisztelte meg csapatunkat azzal, hogy rendelkező nyilatkozatában kedvezményezettként jelölte meg. Az így összegyűlt 108.556 Ft-ot a kirándulások, a gyermeknap, a Ki Mit Tud? és más rendezvények szervezésére, szemlék, versenyek díjazására használtuk fel. Bízunk abban, hogy tevékenységünk és céljaink ismeretében ez évben Ön is bennünket fog választani.

Ha úgy dönt, hogy támogatni kíván bennünket, akkor ki kell töltenie a rendelkező nyilatkozatot, amelyen fel kell tüntetnie saját adóazonosító jelét és csapatunk adószámát, továbbá megadhatja saját elérhetőségeit is. Ha a rendelkező nyilatkozatot borítékba téve a munkáltatójának adja le, akkor a leragasztáson átnyúlóan alá kell írnia azt!

Csapatunk adószáma (amelyet a rendelkező nyilatkozaton fel kell tüntetni):

18662261 – 1 – 13

Ha ismerősei, barátai, rokonai között vannak olyanok, akik szívesen támogatnák csapatunkat,kérjük, tájékoztassa őket is e levél tartalmáról. Segítségét, támogatását előre is köszönjük.

Gomba, 2015. február 1.


A csapatvezetőség nevében:


Tóth Ferenc
csapatvezető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük