Január 7-én került sor csapatunk idei közgyűlésére, melyen Tóth Ferenc csapatvezető számolt be az elmúlt évben végzett munkáról. A beszámolót a Mátyás Anita által összeállított prezentáció illusztrálta. A közgyűlés egyhangú szavazással fogadta el a tevékenységről szóló beszámolót, valamint a Révész György által ismertetett közhasznúsági jelentést. Révész György felhívta a figyelmet arra is, hogy a költségvetési hiány ahhoz vezethet, hogy egyre kevésbé tudunk hozzájárulni az egyes rendezvények – így a táborozás – költségeihez, ami a részvételi díjak emelkedésével fog járni. Javasolta, hogy mindenki a saját környezetében járuljon hozzá az 1%-os kampány sikeréhez, mert ez az egyik legfontosabb bevételi forrásunk.

Bár a beszámolóban már volt szó róla, Ducsainé Kazup Zsuzsa külön is felhívta a figyelmet a Szemfülesek tevékenységének fontosságára, hiszen ők közvetítik az információt a csapatvezetőség és a csapat tagjai között, és nagyon fontos, hogy mindenki időben tudomást szerezzen a következő rendezvényekről, a csapatvezetőség pedig megismerje a gyerekek véleményét.

Szó volt még a 2012-es programról, különösen a táborról. Az előzetesen felmért helyszínek vetítettképes bemutatását követően a dunaszigeti tábor kapta a legtöbb szavazatot.

Sajnos, a lamináló meghibásodása miatt a tagdíjat helyszínen befizetők tagsági kártyáját nem tudtuk a helyszínen elkészíteni, de utólag természetesen meg fogják kapni. A 2012. évi tagsági díjat (300Ft) egyébként március 15-éig lehet befizetni Varró Dórinak vagy Zsuzsa néninek.

A hagyományoknak megfelelően idén is volt kakaó és kalács, a közgyűlés hivatalos részének végeztével pedig játékra került sor.

A beszámoló és a közhasznúsági jelentés elolvasható honlapunkon itt, a közgyűlésen készült képek pedig itt tekinthetők meg.

Másnap került sor a Körös-körül Gomba körül túrasorozat második szakaszára, amelyen a vártnál többen vettek részt. Ebben valószínűleg szerepet játszott a rendkívüli kedvező időjárás: az éjszakai enyhe havazást követő napsütésben helyenként csak úgy ragyogott a táj. A mintegy 7 kilométeres séta (Kölcsey utca – Öreg-Tete – monori határ – Harcvölgy) nem volt különösebben fárasztó, még a kisebbek is könnyen vették az akadályt, sőt, a harcvölgyi emlékműnél még egy komoly hócsatára is sor került.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük