Csapatunk ez évi közgyűlésére január 15-én, szombaton került sor a Faluházban. Egy közgyűlés nem éppen izgalmas dolog, mégis rendkívül fontos, hiszen a csapatvezetőség ekkor számol be az elmúlt évi tevékenységről, amit meg lehet vitatni, és ekkor kerül sor a következő év programjának ismertetésére, megvitatására is, ekkor lehet javaslatokat tenni.

A beszámolót és a közhasznúsági jelentést a közgyűlés résztvevői egyhangúlag elfogadták, nagyobb érdeklődés kísérte viszont az idei programra vonatkozó terveket, különösen a nyári táborra vonatkozókat. Idei táborunkat Kismarosra tervezzük, ahol már 2001-ben is táboroztunk, s a közgyűlés résztvevői nagy tetszéssel fogadták a tíz évvel ezelőtti táborozást felelevenítő diavetítést (különösen, mivel a képeken szereplők azóta alaposan megváltoztak), és a táborjelenlegi állapotát bemutató képeket.

Érdekes színfoltja volt a közgyűlésnek, hogy Londonban tartózkodó csapatvezetőnk, Tóth Ferenc az Internet „szárnyain” online vett részt a rendezvényen és szólt hozzá. Kiemelte a kisközösségek működésének jelentőségét, és arra biztatott a jelenlévőket, hogy az úttörőcsapat rendezvényeire  – beleértve a kisközösségek összejöveteleit is – mindenki hívja el barátait, osztálytársait.

Ezt követően következett az elmaradhatatlan kakaó és kalács, majd Révész Gyuri bácsi tartott ugyancsak kivetített bemutatót a csapat levelezőrendszerének használatáról.

A közgyűlés a hagyományoknak megfelelően közös játékkal zárult.

A közgyűlés résztvevői befizethették a 2011 évi tagdíjukat, és megkapták újonnan tervezett és a helyszínen készült tagsági kártyájukat is, amely így néz ki:

Akik nem vettek részt a közgyűlésen, vagy ott nem fizették be a tagdíjat, de 2011-re is érvényesíteni akarják tagságukat, utólag is befizethetik a 300Ft-os tagsági díjat Mátyás Anitának, illetve Varró Dórinak és Rékának.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük