4092. sz. Dózsa György Úttörőcsapat Gomba

4092. sz. Dózsa György Úttörőcsapat
Gomba

Rólunk

Maskarába öltözött alakok, lisztes képű vagy tortát faló ifik és gyerekek, előadások, tábortűz és számháborúk sora… Nagyjából így jellemezhetnénk a 4092. sz. Dózsa György Úttörőcsapatunk cseppet sem nyugalmas életét.

Valahol Magyarország, és Pest megye szívében fekszik egy dimbes-dombos kis falu, Gomba. Itt tevékenykednek csapatunk apróbb-nagyobb tagjai. Megtalálható közöttünk az első osztályos kisiskolás éppúgy, mint a már elballagott középsulis, vagy a dolgozó felnőtt. Talán ennek a vegyes salátának köszönhető, hogy olyan jó hangulatban, és közösségben telnek mindennapjaink.

Csapatunk életét a csapatvezetőség irányítja, ifivezetők szervezik a programokat a gyerekek (és a játékos kedvű felnőttek) számára. Évente, immár hagyományosan eljön a farsangi felvonulás és bál ideje (álarc, buli, miegyéb), paprikás krumplit falunk a gyereknapi játékok közt, tábortüzet gyújtunk, számháborúzunk, vagy – esetleg nyakig sárosan – tüsténkedünk a táborban, na és persze megmutatjuk, hogy mit tudunk, a Ki Mit Tud?-on …

Egy szó, mint száz, jól érezzük magunkat együtt, ha gondolod, tekints bele az életünkbe!

Csapatvezetőség

Wasylkoviczné Fűri Hajnalka

csapatvezető

Dienes Szilvia

Pécsi Richárd

Pécsi Bence

Révész György

Wasylkovicz Kincső

Galéria

  • 2023. »
  • Péntactivity 2023.11.10. Mini kaszinó

Az adó 1%-a

Csapatunk nem végezhetne ilyen színes, szerteágazó tevékenységet  támogatóink segítsége nélkül. Közöttük is kiemelkedő szerepet játszanak azok, akik személyi jövedelemadójuk 1%-át csapatunk javára ajánlják fel. Kérjük, támogasson bennünket Ön is!

Adószámunk: 1-8662261-1-13

IBAN számunk: HU37162001061152619900000000

Kapcsolat

info@uttorogomba.hu